8/03/2011

Joko pitsat ja pastat tulee korvista ulos?

No ei kylla tule! Tanaan syodaan taas lisaa pitsaa! Loydettiin taalta Napolista edellis-iltana kun tultiin ravintola jossa sitten syotiin oikeasti maailman parasta pitsaa! Se oli niin taydellinen, buffalo-mozzarellaa (?), reunat ei ollut kovia vaan taytelaisia ja maukkaita ja pohja oli helposti leikattava ja ah naaam! Sita lisaa tanaan ;) 
Ja parhaat italialaiset jaatelot syotiin venetsiassa! Venchi, remember that! 
Ja parhaat croissantit oli edelleenkin siella Toulousissa :) Niita kun saisi viela <3 

Meilla on matkaa jaljella enaa vaan muutama hikinen paiva ja lauantaina varttiavaille kahdeksan laskeudumme Helsinki-Vantaan lentokentalle. Nyt taytyy viela metsastaa kavereille jotain tuliaisia ja raahata itsemme Barille :D Eilen kaytiin tsekkaamassa Pompeiji (joka oli upea, kaikki mosaiikit ja maalaukset.. ja ne ihmisvalokset! WOW) ja kiivettiin jopa Vesuviukselle! Aivan mahtavat nakymat sielta paalta, ette voi kuvitellakkaan! Ja luulin etta se on ihan kuollut se tulivuori mutta kylla ielta muutamasta kolosta tuli kaasua :o Bussi matka ensin sinne 1000metriin oli aika mielenkiintoinen silla serpentiini tiella joka oli kapea ja toisia busseja tuli jatkuvasti vastaan :s Loppu matka piti kiiveta ja oli varmaan muutama sata metri matkaa! Alaspain oli mukavampi kavella vaikka kenkiin menikin enemman kivia. Ei mun varvassandaalit ollut kylla ihan luotu muutenkaan sita varten :D 

Napoli on muuten vahan sotkuinen ja rahjainen mutta kauniin vuoristoinen ja vehrea. Ei ole niita mafiosoja viela nakynyt! ;) 


Ciao! <3:lla Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti