8/06/2011

EIEIEI!!!

Eli tanaan on sitten suuntana kotisuomi. Aika on kulunut ihan aarettoman nopeesti ja nyt on aika haikeeta lahtea pian taxilla kentalle, vaikka suomeenkin on ihan kiva palata (ainakin hetkeksi) ;)

Kun ajattelee matkaa kokonaisuudessaan, tama on ollut jotain ihan ylimaallista, taydellista ja sanoinkuvaamatonta! Ollaan opittu niiiiin miljoona asiaa ja nyt on kylla voittajaolo! Taman jalkeen pystytaan ihan mihin vaan! Mietittiin just eilen ravintolassa et kuukausi ois menny suomessa varmaan ihan hukkaan, tuskin mitaan kovin hyodyllista tai jannaa oltais saatu aikaan. Rahaa olisi saattanut kulua vahan vahemman suomessa, mutta meidan matka oli niin uniikki ja paras, etta se oli joka sentin arvoinen. Tata ei tulla koskaan unohtamaan! <3

Eilinen paiva vietettiin Barilla rannalla aurinkoa ottaen ja Petra kavi myos uimassa. Rannalla oli rapuja! yok! Kaytiin myos kiertelemassa kauppoja:) kiva kaupunki myos tama bari!

Myohemmin tulossa kokoava postaus meijan matkasta, nyt kiitos kaikille matkaa seuranneille, tama on sitten viimeinen paivitys ulkomailta.

Kovin ikava on ollut meijan ihania karvaisia kavereita, vaikka kavereita ja perhettakin on kiva nahda pitkan ajan jalkeen. MAGGIE JA WILMA TAALTA TULLAAN!!!

CIAO!!!

LOVE PAU <3

2 kommenttia: