7/23/2011

there is a strike?

Bonjorno vai miten kirjoitetaankaan, mutta enivei Italiassa ollaan vihdoin! :) Eilinen paiva oli pitka ja RASKAS! Paastiin Mentoniin asti eli Ranskan viimeisen kaupunkiin ennen Italiaa, mutta siihen se juna sitten jaikin vaikka piti jatkaa Italiaan, mita ihmetta? Istuttiin kahdestaan juna vaunussa Paun kanssa ja ihmeteltiin miksei liikuta :D Kun paatettiin kayda infosta kysymassa mika on vikana kuultiin etta Italiassa on bussi- ja junalakko! Taksi on kuulemma ainoa keino paasta Italian puolelle ellei halunnut kavella 10 kilometria Ventimigliaan jossa meidan oli alunperin tarkoitus vaihtaa junaa ja jatkaa Milanoon. Tavattiin onneksi kolme Floridalaista tyttoa joiden kanssa jaettiin taksi ja paastiin Ventimigliaan eli ensimmaiseen kaupunkiin Italian puolella. Ranskassa meille sanottiin etta junat ei kulje ennen yhdeksaa illalla, ja meidan piti olla Milanossa jo seitsemalta! Onneksi sitten Ventimigliassa saatiin selville etta Milanoon menee juna kello 18.58! Amerikkalaiset kaverit seka kaksi britti tyttoa olivat matkalla Venetsiaan mutta sinnekin paasi onneksi Milanon kautta joten kavimme sitten yhdessa syomassa ja rannalla (joka oli muuten aivan ihana!) ja odottelimme junaa. Kello 22.50 oltiinkin jo Milanon rautatie asemalla ja koska oltiin niin vasyneita otettiin taas taksi hostellille :)

Hostellilla olikin sitten taas omat ongelmansa... Miksei missaan varaussivulla voinut lukea etta alaikaiset eivat saa Italiassa nukkua samassa huoneessa tyttojen ja poikien kanssa? Onneksi meilla oli vanhempien allekirjoittamat lupalaput joiden kanssa saimme sentaan nukkua samassa huoneessa pelkkien tyttojen kanssa! Mutta siitakin piti sitten maksaa 50 euroa lisaa. Ja sama ongelma tulee sitten myos Venetsiassa... Huhhuh. Goodbye budjet!

No tanaan mennaan ostamaan tai varaamaan junaliput Venetsiaan maanantaita varten ja katselemme ostoskatujen tarjontaa ;) Huomenna (koska kaupat ovat luultavasti kiinni) menemme katselemaan keskustaa. Saa on kylla ihan jees :)

♥:lla Petra

1 kommentti:

  1. omygod i dont understand anything but i'm excited to hear about your trip! :) with love from jasmine :)

    VastaaPoista